1.7 Tchibo minőség

1.7.1 TCM márkajelzés

A Tchibo minőség életminőség - mindezt a TCM márkajelzésről ismerheti fel. A TCM márkajelzés a kitűnő termékminőség, a gondos kiválasztás és az exkluzív előállítás garanciája. Csak azok a termékek viselhetik magukon a Tchibo minőségpecsétjét, melyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Ha többet szeretne megtudni a Tchibo minőségről, kattintson ide! (Az oldalak kizárólag angol és német nyelven érhetők el.)


1.7.1.1 További márkajelzések, jelölések és szimbólumok.

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb, a Tchibo által alkalmazott pecséteket, jelöléseket és szimbólumokat, melyekhez rövid magyarázatot is fűztünk. (Az oldalak kizárólag angol és német nyelven érhetők el.)


felfelé

1.7.2 Tchibo minőségfolyamat

A jó minőség nem magától jön létre. A Tchibo minőségi szakértelme nem csak a termékminőségre vonatkozik, hanem szolgáltatásainkra és a gyártási körülményekre is. A beszállítók kiválasztásával, gyártással, szállítással és a Tchibo termékeinek értékesítésével kapcsolatos információkról itt olvashat többet. (Az oldalak kizárólag angol és német nyelven érhetők el.)


felfelé

1.7.3 A Tchibo minőségellenőrző partnerei

A Tchibo saját, minőséggel szemben támasztott szigorú ellenőrzési követelményei mellett egy sor független intézet véleményét is kikéri, mielőtt termékeit értékesítené. Hogy kik ezek az ellenőrzést végző partnerek, itt tudhatja meg. (Az oldalak kizárólag angol és német nyelven érhetők el.)


felfelé

1.7.4 Miért fordulnak elő mégis hibák?

A legmodernebb minőségbiztosítási módszerekkel dolgozunk és tüzetesen átvizsgáljuk termékeinket. Ennek ellenére az ipari gyártás során nem zárható ki teljesen a gyártási hiba. Minden odafigyelés ellenére hiba keletkezhet a gyártó gépek meghibásodása, kezelési hiba vagy szállítás közben keletkező sérülések miatt.
Mivel lehetetlen minden egyes sorozatgyártásban készülő terméket külön-külön ellenőrizni, még a legnagyobb odafigyelés esetén sem zárható ki, hogy egyes esetekben hiba lép fel. Ha ez megtörténne, akkor természetesen tartjuk magunkat minőséggel kapcsolatos ígéretünkhöz és egyszerűen igénybe vehető szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak. Ezzel kapcsolatosan további információkat a szavatosság és garancia oldalainkon talál.


felfelé