Általános szerződési feltételek

Információ:

A következő általános szerződési feltételek a Tchibo Budapest Kft. valamennyi árucikkére érvényesek.

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen Általános Szerződési Feltételek nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják.


felfelé

1. A szerződés létrejötte

Szerződést a webáruházban kizárólag magyar nyelven lehet kötni.

A megrendelni kívánt termék vagy szolgáltatás részletes jellemzőiről, áráról, valamint a szállítás díjáról, időtartamáról és feltételeiről a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat. A „Megrendelés” gombra kattintva kiválaszthatja a megrendelni kívánt terméket, majd a termékek kiválasztását követően véglegesítheti megrendelését.

Amennyiben Ön az online megrendelési folyamatot az ott kért adatok megadásával véglegesítette és az 5. lépésben a "Megrendelés véglegesítése" gombra rákattintott, akkor Ön megrendelést ad le, mely ajánlatnak minősül.

Miután elküldte megrendelését, az ajánlat megérkezését legkésőbb 48 órán belül automatikus e-mailt küldünk Önnek, mely megerősíti, hogy megkaptuk megrendelését, ez annak részleteit is tartalmazza (tértivevény). Ez a tértivevény nem jelenti megrendelésének elfogadását, hanem csupán arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelése beérkezett hozzánk.

A Honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbelinek, azt nem iktatjuk.


felfelé

2. A szerződő partner azonossága

A szerződés a TCHIBO Budapest Kft.-vel jön létre.

Név: Tchibo Budapest Kft.,
Székhely: Budaörs, Neumann János utca 1.
Cégbejegyzés: Budapest Környéki Törvényszék,
Cégjegyzékszám: 13-09-065659,
Adószám: 10581418-2-44,
Számlaszám: 10918001-00000002-50920059,
IBAN: HU93 1091 8001 0000 0002 5092 0059,
SWIFT / BIC: BACXHUHB,
Ügyvezető igazgató: Mészáros Zsolt
Telefonszám: 06-40-981-105* (normál díjszabással hívható)
Email: ugyfelszolgalat@tchibo.hu


felfelé

3. A szerződés szövegének tárolása

A megrendelés adatait cégünk tárolja. Ha nyomtatott formában is meg szeretné kapni, akkor kinyomtathatja a "Megrendelés visszaigazolása"-t. Ez akkor jelenik meg a képernyőjén, miután elküldte megrendelését. Miután Ön megadta nekünk email-címét, elküldjük Önnek megrendelésének valamennyi lényeges adatát e-mailben, melyet szintén kinyomtathat.


felfelé

4. Elállási jog

Az e pontban foglaltak kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő felhasználók (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.

Ön bármilyen okból kifolyólag, indokolás nélkül elállhat

a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától;
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától

számított 30 napon belül (a továbbiakban együttesen: „Elállási Időszak”).

Nem gyakorolhatja elállási jogát az alábbi esetekben:
I) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt Szolgáltató a teljesítést az Ön beleegyezésével megkezdte;
II) olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
III) olyan áru értékesítése esetében, amely az Ön személyéhez kötött, illetve amelyet az Ön utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
IV) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást Ön felbontotta;
V) hírlap, folyóirat és időszaki lap terjesztésére vonatkozó szerződés esetében;
VI) szerencsejáték-szerződés esetében.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha nyilatkozatát az Elállási Időszak lejárta előtt elküldi.

a) Ha Ön Tchibo terméket vásárolt, és elállási jogát gyakorolja, Ön köteles az Elállási Időszak alatt a Tchibo részére elállási nyilatkozatát minden kétséget kizáróan igazolható módon az Elállási Időszakon belül a Tchibo részére megküldeni. Ha Ön az előbb megjelölt határidőben, minden kétséget kizáróan igazolható módon nem küldi meg elállási nyilatkozatát, ez úgy minősül, hogy Ön nem teljesítette az elállási jog gyakorlásához szükséges feltételeket, ezért a szerződése nem kerül felbontásra, szerződése továbbra is hatályban marad.

b) Ha Ön szolgáltatás nyújtására irányuló szerződést kötött, az Elállási Időszak alatt az elálláshoz Önnek írásbeli elállási nyilatkozatot kell a Tchibo részére megküldenie. Az elállást határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Ön nyilatkozatát az Elállási Időszak lejárta előtt, minden kétséget kizáróan igazolható módon megküldi a Tchibo részére. Ön az elállási nyilatkozatát legkésőbb az Elállási Időszak utolsó napján küldheti meg minden kétséget kizáróan igazolható módon a Tchibo részére.

Elállás esetén a Szolgáltató köteles a termék vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az elállástól számított 30 napon belül az Ön részére visszatéríteni a szállítási költséggel együtt. Az áru visszaküldésével kapcsolatban felmerülő költségek azonban a vásárlót terhelik!

Ön viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4. §-ának (6) bekezdése alapján. Ezen kívül a Szolgáltató jogosult a termék esetleges nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését követelni Öntől. Önt az elállás kapcsán ezen felül egyéb költség nem terheli.

Ha Ön több mint egy terméket vagy szolgáltatást rendel meg, Ön bármelyik vagy az összes termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó szerződéstől elállhat.

A visszaküldendő áruhoz mellékelje a szállítólevelet, és tüntesse fel ezen a visszaküldés okát is! Kérjük, ebben ez esetben használja az áruhoz mellékelt visszaküldési matricát, amennyiben esetleg nem rendelkezik matricával, a kö-vetkező címre küldje vissza a csomagot:

Trans-o-flex Hungary Kft.
Európa út 12. / L1 épület HU-1239 Budapest

A Trans-o-flex ügyfélszolgálat elérhetősége hétköznapokon:
+36-1-8-777-454, E-mail: tothb@tof.hu, Kapcsolattartó: Tóth Bettina Nyitva tartás-Elérhetőség: H-P 08.00-18.00

Postai úton történő megkeresés esetén kérjük, írja rá a borítékra: "Tchibo webáruház"

A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is. FONTOS! Nagyméretű árucikket NEM áll módunkban üzleteinkben átvenni! (nagyméretű sporteszközök, pl.: kerékpár; nagyméretű lakberendezési cikkek, pl.: bútorok, nagyméretű szőnyegek; kerti bútorok és nagyméretű kiegészítők, nagyméretű konyhai eszközök.) Üzleteinkben lehetősége van kicserélni az adott terméket, illetve igény esetén a vételárat készpénzben visszatérítjük Önnek.

Ha Ön az Elállási Időszak alatt eláll a szerződéstől, a Tchibo az Ön által a jelen szerződés alapján kifizetett minden összeget visszatérít az Ön részére az elállási nyilatkozat Tchibo által történő átvételét követő harminc (30) naptári napon belül, miután minden érintett terméket maradéktalanul és sértetlenül visszaszolgáltatott a Tchibo részére.

Azokat a dokumentumokat, melyek visszaküldéskor az Ön segítségére lehetnek, a szállítólevéllel együtt, a küldemény mellett találja.

Amennyiben kérdése lenne az elállási jogra vonatkozóan, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

ugyfelszolgalat@tchibo.hu

Tel.: 064-098-1105*
*(normál díjszabással hívható)

Cím:
Tchibo Ügyfélszolgálat
Pf. 4, 2040 Budaörs
Postai úton történő megkeresés esetén kérjük, írja rá a borítékra: "Tchibo webáruház"


felfelé

5. Árak és szállítás

Valamennyi ár magyar forintban értendő és tartalmazzák a törvényben rögzített ÁFA-t, ehhez számítandó még a szállítási költség. Az ár a megrendeléskor érvényes ár.

A kiszállítás kizárólag Magyarország területén történhet. A szállítási időkről a mindenkori megrendelési folyamat során tájékoztatjuk Önt. Amennyiben az ott megadott szállítási idő nem tartható be, e-mailben fogjuk Önt erről tájékoztatni.


felfelé

6. Szállítási költségek

A Tchibo.hu-nál a megrendelés összegétől függetlenül bruttó 1.250,- Ft csomagküldési átalánydíjat kell fizetni. Ez csak részben tartalmazza a bérmentesítési/szállítási és a csomagolás díjat, a fennmaradó részt a Tchibo Budapest Kft. vállalja át.

Kivételes esetben magasabb szállítási díjat kell kiszámláznunk. Ilyen esetben a díjról részletes kimutatást készítünk és arra a megrendelés előtt felhívjuk figyelmét.

Amennyiben a megrendelést követően technikai vagy logisztikai okokból több lépésben kell a megrendelést kiszállítanunk, a szállítási költségeket természetesen csak egyszer számítjuk fel.


felfelé

7. Szavatosság

Ha a kiszállított áru láthatóan anyag- vagy gyártási hibás, ide tartoznak a szállításkor keletkezett sérülések is, akkor kérjük, hogy az ilyen jellegű hibákat jelentse azonnal. Ha nem él a reklamáció lehetőségével, az nem jár törvényes jogaira nézve következményekkel. Valamennyi, a megvásárolt áru törvényes, 2 éves szavatossági ideje alatt fellépő meghibásodására az Önnek járó törvényes jogok fennállnak.


felfelé

8. A Tchibo jótállás

A legtöbb elektromos, elektronikus és optikai készülékre, valamint műszaki-mechanikai hardverre 3 éves jótállást biztosítunk.

Az egyes termékekre vonatkozó jótállási időtartam a termék adatlapján kerül feltüntetésre.

A jótállási feltételekről a termékhez mellékelt dokumentumokból tájékozódhat. Ha nincsenek meg Önnek ezek a dokumentumok vagy nem műszaki cikkről van szó, akkor kérjük, forduljon szolgáltató központunkhoz:

Email: ugyfelszolgalat@tchibo.hu

Tel.: 06-40-981-105*
*(normál díjszabással hívható)

Cím:
Tchibo Ügyfélszolgálat
Pf. 4, 2040 Budaörs

Postai úton történő megkeresés esetén kérjük, írja rá a borítékra: "Tchibo webáruház"

A szerződés szerinti jótállás a szavatossági jogok fennállását nem érinti.


felfelé

9. Tulajdonjog fenntartása

A teljes kifizetésig az áru a Tchibo Budapest Kft. tulajdonában marad.


felfelé

10. Fizetés, esedékesség, késedelmes fizetés

Az áru kifizetése az Ön választása szerint történhet banki előreutalással, bankkártyával (online fizetés)vagy utánvéttel. A Tchibo Budapest Kft. fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben bizonyos fizetési módokat kizárjon ill. előre utalást kérjen.

Előre utalás esetén az esedékes összeget utalja a következő számlaszámra: Tchibo Budapest Kft., Székhely: Budaörs, Cégbejegyzés: Budapest Környéki Törvényszék, Cégjegyzékszám: 13-09-065659, Adószám: 10581418-2-44, Számlaszám: 10918001-00000002-50920059, IBAN: HU93 1091 8001 0000 0002 5092 0059, SWIFT / BIC: BACXHUHB, Ügyvezető igazgató: Mészáros Zsolt

Kérjük adja meg rendelési számát, - illetve amennyiben rendelkezik ügyfélszámmal, - ügyfélszámát is a közlemény rovatban!


felfelé

11. Kapcsolatfelvétel

Az év 365 napján, a nap 24 órájában elérhetők vagyunk.

Esetleges kérdéseivel vagy reklamációjával, kérjük jelentkezzen az alábbi e-mailes elérhetőségeken: ugyfelszolgalat@tchibo.hu

A Tchibo webáruház telefonos ügyfélszolgálat elérhetőségei:
Tel.: 06-40-981-105*
*(normál díjszabással hívható)

A Tchibo webáruház telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje:
H-P 8:00 – 20:00 óráig
Szo 8:00 – 16:00 óráig

Vagy írhat a Tchibo ügyfélszolgálat címére:
Tchibo Ügyfélszolgálat
Pf. 4, 2040 Budaörs
Postai úton történő megkeresés esetén kérjük, írja rá a borítékra: "Tchibo webáruház"
Visszárut nem áll módunkban a központunkban kezelni! Visszáru cím: trans-o-flex Hungary Kft., Európa út 12. / L1 épület HU-1239 Budapest


felfelé

12. Adatvédelem

Adatvédelmi előírásainkat itt találja.


felfelé

13. Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása

A Tchibo Budapest Kft. jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani.

A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően leadott megrendelésekre alkalmazandók.


felfelé
Általános Szerződési Feltételek (85 kb)